עבודת מ.א.: קולות אבודים מהשואה

סאנה לונפורס, תלמידה בתכנית לכתיבה יוצרת ע"ש שיינדי רודוף במחלקה לאנגלית, שילבה מחקר הסטורי וכתיבה יוצרת בתיזה שכתבה במסגרת לימודי התואר השני, "Meine geliebten, goldenen Kinder: Silenced voices from the Holocaust," בהנחייתו של פרופ' אבן פלנברג. כפי שהיא מסבירה, "התיזה היא מסה דוקומנטרית-ספרותית המבוססת על מכתבים בגרמנית של שני ניצולי שואה ובני משפחותיהם. על סמך המכתבים שתירגמתי, בשילוב עם מידע שאספתי ממקורות היסטוריים שונים, מוזיאונים ומאגרי מידע, עבודתי מספרת את סיפורה של משפחה יהודית זו משנות ה-20 של המאה הקודמת ועד ימינו ומתחקה אחר הדרך העלומה (עד כה) שעשו באירופה בתחילת מלחמת העולם השנייה. אני משלבת בתיזה ציטוטים מהמכתבים, מידע על מאורעות היסטוריים ותיאור של מה שחוויתי אני כשתירגמתי את המכתבים ואף ביקרתי בכמה מהמקומות המוזכרים בהם."

תאריך עדכון אחרון : 17/02/2015