מסלולים חדשים לתואר ראשון

רוצה ללמוד לתואר ראשון המשלב לימודי בלשנות וספרות אנגלית בצורה מאורגנת וזמינה? מעוניינ/ת ללמוד במקביל ספרות אנגלית וספרויות של תרבויות אחרות? רוצה לקדם את הידע שלך בעברית, אנגלית וצרפתית לרמה מעולה?

המחלקה לבלשנות וספרות אנגלית מציעה מסלולים משולבים לתואר ראשון שתוכננו מראש כדי לאפשר לסטודנט מערכת שעות נוחה, המחברת בין תחומי ידע שונים ללא התנגשויות בלוח הזמנים.

מסלולים המשלבים בלשנות וספרות אנגלית

סטודנטים הרוצים לשלב לימודי ספרות ובלשנות במסגרת תואר הנלמד כולו בתוך המחלקה שלנו יכולים לבחור בין האפשרויות הבאות, שכל אחת מהן מאורגנת כתכנית לימודים מסודרת אחת:

• מסלול דו-חוגי בבלשנות וספרות אנגלית - הלימודים מתחלקים שווה בשווה בין שני התחומים.
  • מסלול חד-חוגי בבלשנות או בספרות אנגלית, בצירוף תת-מסלול בתחום השני - מרבית הקורסים מתרכזים בתחום הנבחר (בלשנות או ספרות), לצד מספר קטן של קורסים הלקוחים מהתחום השני.

למידע נוסף ניתן ליצור קשר עם המחלקה לבלשנות וספרות אנגלית או לקרוא על לימודי התואר הראשון בבלשנות ובספרות אנגלית באתר שלנו.

מסלולים המשלבים בלשנות ו/או ספרות אנגלית עם ספרויות ושפות אחרות

מסלול דו-חוגי בבלשנות ובלשון עברית - מסלול זה מיועד לתלמידים המעוניינים לשלב בין תיאוריה, מודלים ושיטות מחקר בין-לשוניים מתחום הבלשנות הכללית לבין התמחות בלשון עברית ובשפות שמיות. למידע נוסף נא לפנות למחלקה לבלשנות וספרות אנגלית  או למחלקה ללשון העברית וללשונות שמיות.

מסלול דו-חוגי בבלשנות או ספרות אנגלית ובתרבות צרפת - מסלול זה מיועד לתלמידים המעוניינים להתוודע לתרבות צרפת במסגרת לימודים המתנהלים בעברית, ובמקביל ללמוד בלשנות או ספרות אנגלית. כיוון ששתי המחלקות מציעות קורסים בבלשנות לצד קורסים בספרות, מסלול זה מאפשר להכיר לעומק את שתי השפות מהיבט מחקרי ותיאורטי רחב. למידע נוסף נא לפנות למחלקה לבלשנות וספרות אנגלית  או למחלקה לתרבות צרפת.

מסלול דו-חוגי בספרות אנגלית וספרות ותרבות צרפת -  מסלול המתאים למי שרוצה ללמוד ספרות אנגלית ואמריקאית לצד ספרות צרפת ותרבותה. הלימודים במסלול זה מתנהלים באנגלית, צרפתית ועברית ומאפשרים לתלמידים לפתח רמה גבוהה מאד של כתיבה וניתוח בכל שלוש השפות. למידע נוסף נא לפנות למחלקה לבלשנות וספרות אנגלית  או למחלקה לתרבות צרפת.

מסלול דו-חוגי בספרות אנגלית וספרות משווה - מסלול זה מיועד לסטודנטים המעוניינים לשלב לימודים ממוקדים בספרות אנגלית ואמריקאית עם מבט רחב ומקיף יותר על ספרות המערב ויצירות המופת שלה. ניתן לשלב גם עם לימודים לתעודת הוראה. לפרטים נוספים נא לפנות למחלקה למחלקה לבלשנות וספרות אנגלית או למחלקה לספרות משווה